Kids&Us Girona

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

  • Olga Isern

    Olga Isern

    Hola! Em dic Olga i sóc teacher a Kids&Us Girona des del curs 2013-14. Durant el curs 2012-13 vaig fer de directora de centre però la meva passió és la docència. Sóc gironina i ben catalana, però enamorada de les llengües. Sóc llicenciada en Traducció i Interpretació i en Filologia Catalana i Hispànica. El millor de treballar a Kids&Us és poder treballar combinant dues àrees que m'agraden: l'anglès i l'educació. M'encanta treballar amb nens i veure com aprenen tot jugant, cantant i escoltant històries. Aprendre i divertir-se és possible i ho comprovo cada dia!

  • Coco Huguet

    Coco Huguet

    Sóc en Coco Huguet, director de Kids&Us Girona. Des del 2003 em dedico a l' ensenyament de l' anglès i des del curs 2013-14 estic al capdavant d' aquest centre. La meva feina és fer que tot funcioni i que els nostres nens aprenguin mentre s' ho passen d' alló més bé.

Compartiu-ho >